AFDICHTEN NA EEN INBRAAK

Na een inbraak kunnen wij u geheel ontzorgen door zowel het hang en sluitwerk te vernieuwen maar ook de aangebrachte schade aan ramen en deuren te repareren.

Wij zullen eerst een noodvoorziening treffen door bijvoorbeeld de ramen af te dichten waarna het glas besteld kan worden en later door onze monteurs geplaatst kan worden.

PREVENTIEF AFDICHTEN

Om vuurwerkschade aan uw bedrijfspand te voorkomen kunnen wij preventief uw ramen en deuren afdichten en deze op een later met uw afgesproken tijdstip weer verwijderen, dit zonder enige schade aan te brengen.

AFDICHTEN NA EEN BRAND

Ook na een brand kunnen wij u ontzorgen of worden wij al ingeschakelt door de Brandweer, van kantoorpand tot volledige bedrijfscomplex en straten.

AFDICHTEN VAN EEN WINKEL

Praktijkvoorbeeld: Bij onze klant werd er getracht in te breken door een steen door een van de glazen deuren te gooien, binnen 30 minuten waren wij ter plaatsen om de deur af te dichten en een nieuwe deur te bestellen om deze later te plaatsen.

AFDICHTEN NA EEN RAMKRAAK

Door onze jarenlange ervaring is ook een ramkraak voor ons helaas niet nieuw, wij kunnen ervoor zorgen dat uw winkel binnen no time weer toegankelijk is.

Scroll naar boven