INBRAAKPREVENTIE EN CALAMITEITEN

We denken met onze klanten mee en adviseren over inbraakpreventie. Hierbij leveren we deskundig advies en leveren wij zowel werk als materiaal tegen een laag tarief.

De inmiddels beruchte ‘Bulgaarse methode’ of ‘kerntrek methode’ waarmee inbrekers zich eenvoudig een toegang weten te verschaffen in uw huis, is eenvoudig te voorkomen. KeyExpert slotenmaker maakt het onaantrekkelijk voor inbrekers om het bij uw huis te proberen. Een goed slot of veiligheidsbeslag ontmoedigd de inbreker voorkomt preventief inbraak.

DEUREN OPENEN

Als slotenmaker zijn wij in de loop der jaren al duizenden keren uitgerukt om particulieren – in tal van situaties – met spoed te helpen.

Denk aan:
Sleutel kwijt zijn of sleutel verlies.
Buiten gesloten zijn (sleutel ligt binnen/zit nog binnen in het slot).
Uw slot is door inbraak onbruikbaar gemaakt.

BETROUWBAAR

Bij het melden van een storing kunt u rekenen op een duidelijke prijsopgave vooraf en wij brengen u geen voorrijkosten in rekening! Helaas is dit niet altijd vanzelfsprekend. Soms worden er absurd hoge bedragen gerekend door malafide bedrijven. Op de consumenten website KASSA kunt u controleren of u met zo’n bedrijf te maken heeft. Ons zult u hier niet vinden!

SPOEDGEVAL

Speciaal voor de urgente situaties hebben wij een spoedlijn 010 – 4530 000 die 24/7 bereikbaar is. Wij hebben altijd gecertificeerde monteurs paraat staan die direct ter plaatse kunnen komen en het probleem kunnen oplossen.

Scroll naar boven