SLOT REPAREREN

Hang en sluitwerk wordt intensief gebruikt en slijt hierdoor harder dan u denkt. Voordat u het weet sluiten ramen en deuren niet meer goed. Wanneer u er vroegtijdig bij bent is dit tegen geringe kosten te verhelpen. Wees er dus vroegtijdig bij en bespaar zo tijd en geld.

SLOT / CILINDER ONDERHOUD

“Voorkomen is beter dan genezen”. Dit geldt ook voor sloten, cilinders en hang- en sluitwerk. Laat dit daarom zeker eens in de 5 jaar controleren en onderhouden.

SLOT VERVANGEN

Bij het betrekken van een nieuw pand of woning is het aan te bevelen een nieuw slot en/of cilinder te plaatsen. Afhankelijk van de gekozen oplossing hoeft dit niet eens veel kosten met zich mee te brengen. Ook bij het kwijtraken van een sleutel kan er tegen relatief weinig kosten een nieuwe cilinder worden geplaatst waardoor u zich weer veilig kan voelen.

SLEUTEL KOPIEËREN

Als sleutelspecialist hebben wij vrijwel alle sleutels in het assortiment. Niet op voorraad dan bestellen wij deze. Denk hierbij aan standaard sleutels, sleutels op code en certificaat sleutels die voor woningen en panden gelden.

SLEUTEL KWIJTGERAAKT

U bent niet de eerste die ons belt voor als u zichzelf heeft buitengesloten doordat de sleutel binnen ligt, verloren, zoekgeraakt of afgebroken is, wij maken uw deur zo snel mogelijk open zonder enige schade achter te laten.

INBRAAK BEVEILIGING

Veilig wonen is ook prettig wonen. Onbezorgd thuis of op vakantie kunnen zijn. Met gecertificeerd hang- en sluitwerk en een aantal praktische beveiligingstips kunt u de kans op een inbraak drastisch verkleinen. Een veilig gevoel.

Scroll naar boven