EEN VERTROUWD ADRES VOOR BEDRIJVEN

Vertrouwen is een sleutelwoord bij sloten en beveiliging. Wij begrijpen als geen ander dat dit van groot belang is voor bedrijven die met vertrouwelijke en gevoelige gegevens werken. Maar ook wanneer er snel en deskundig een veilig slot geplaatst moet worden.

Daarom rekenen veel bedrijven, advocaten, deurwaarders, VVe’s, woningcorporaties en notariskantoren in Zuid-Holland en omstreken ons tot hun vaste leverancier van producten en diensten.

In de afgelopen 55 jaar heeft KeyExpert (N. Kreuk) zich kunnen ontwikkelen als een allrounder op het gebied van veiligheid, sloten, sluitplannen en alles wat te maken heeft met de afwerking daarvan.

VERZEKERING EN BORGCERTIFICATEN

Wij voorzien in borgcertificaten, de klasse 1, 2 en 3 zodat de verzekering weet dat zij bij eventuele schade niet bij u hoeft te zoeken op nalatigheid. Middels deze borgcertificaten onderscheidt uw bedrijf zich als betrouwbaar verzekerde die er alles aan doet om inbraak en schade tot een minimum te beperken.

Verder is KeyExpert gespecialiseerd in sloten en sluitplannen, waarbij u met gecertificeerde sleutels toegang heeft met een GHS (Generale Hoofdsleutel) of enkele sleutels (mono) tot alle of juist enkele ruimtes.

WIJ ZIJN 24X7 BEREIKBAAR VOOR

Ontruimingen
Direct plaatsen van nieuwe sloten
Noodvoorziening treffen
Preventief afsluiten
Bijkomende timmerman werkzaamheden
Slooppanden dichten
Alle slotenmaker werkzaamheden

SPOEDGEVAL

Speciaal voor de urgente situaties hebben wij een spoedlijn 010 – 4530 000 die 24/7 bereikbaar is. Wij hebben altijd gecertificeerde monteurs paraat staan die direct ter plaatse kunnen komen en het probleem kunnen oplossen.

Scroll naar boven